Basset Artesien Normand
 
Gebruikers Online
Gasten online: 1

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 2
Nieuwste lid: Gert-Jan
Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om u aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Language Switcher
kampioensclubmatch
showsResultaat Kampioensclubmatch te Vorden.

 

Ondanks het druilerige weer, was het toch een leuke en gezellige dag. Iedereen weer even zien en spreken na de zomer. Meer dan 50 ingeschreven bassetten in verschillende klassen. Een mooie lokatie bij kasteel Vorden op de Castle Fair. Deuxième stond in de jonge honden klasse en werd 3 Uitmuntend. Colette stond in de kampioensklasse en werd ook 3 Uitmuntend. Allebei een mooi keuringsrapport en naar huis met mooie gegraveerde bordjes voor beiden.

    

 

    

vakantie
diversen

Colette en Deuxième hebben een fantastische vakantie gehad. Een oude boerderij in Tsjechië met een grote omheinde tuin van waaruit ze direkt het weiland in konden rennen. De lucht van wild in hun neus (en van koeien en paarden), een lekker zonnetje om in te soezelen en af en toe wat wandelaars om naar te blaffen.Wat een hondenleven..........!!!

    

goed uit te houden
diversenIedereen zoekt verkoeling met deze temperaturen, ook de honden. Ze graven kuilen in het zand, gaan binnen op de koude vloer liggen, maar het water ingaan zullen ze zelf niet bedenken, Colette en Deuxième zijn niet van die zwemmers. Ik heb ze toch maar even in het zwembadje gezet en ze vonden het best lekker, na een paar keer bleven ze er gewoon los in staan. Nu nog afwachten of ze er ook zelf in gaan springen.........


  

zomerwandeling
clubwandelingenDe wandeling van de club was in elke betekenis van het woord een "zomerwandeling". Zonnig, erg warm en een prachtige locatie in Lunteren. Door het bos, een groene vallei, tussen de bereklauwen door, een zandvlakte en weer terug lekker in de schaduw door het bos. Gelukkig was er water meegenomen voor de bassets, waar ze halverwege grif gebruik van maakten. Terug gekomen bij het pannekoekenhuis stond er weer volop water en konden ook de baasjes genieten van een gekoeld drankje en eventueel een pannekoek. Het was weer een gezellige reünie voor de bassetjes en hun baasjes.